No images
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5Photo Title 6Photo Title 7Photo Title 8Photo Title 9Photo Title 10

Dag 8 - De de laatste dag.

Het is nu zondagmorgen 24 juli – ong. 2 uur.

Ik lig in bed en kan niet slapen. Dit kan 2 redenen hebben: ten 1ste of het is te vroeg om naar bed te gaan of ten 2de het is te rustig in huis. Dan maar het verslag schrijven van de laatste dag zoals mij was gevraagd.

Vanochtend om 8.30 moesten we ontbijten en op dringend verzoek van de leiding was iedereen op tijd. Hierna werden de koffers ingepakt, de kamers geveegd en de laatste boodschappen gedaan. Om 10.45 uur begonnen we aan de terugreis richting Nederland.

Na 45 minuten gereden te hebben waren we al 6 km van Vianden verwijderd. (niet de schuld van Marcel) Om ca.13.00 kwamen we aan op het Drielandenpunt in Vaals en om 15.00 uur begon hier ons concert.

Wij laten ons niet kisten door de regen.

Gelukkig hadden we de beschikking over een groot zonnescherm zodat we het droog konden houden. Na afloop lekkere pannenkoeken eten en richting Valkenburg voor ons laatste concert.

En dan zit de concertreis 2011 er toch echt op.

Ook hier was de regen weer dreigend aanwezig maar door de dansact van onze twee zonnestraaltjes wisten we het droog te houden.Na wederom een mooi concert, wat op spectaculaire wijze afgesloten werd met Rimbalzello, konden we nog ff genieten van de kachels op het terras van restaurant “de Kei”.

Het einde van de 31ste concertreis van jeugdorkest BMBM kwam echter steeds meer in zicht. Bas werd afgezet in Blerick en om ca. 23.30 uur waren we in Broekhuizenvorst. De bus werd binnen in de loods uitgeladen met de bedoeling het droog te houden, dit lukte echter niet bij iedereen.

Mij rest als laatste taak om iedereen, welke op enige manier meegewerkt gewerkt heeft aan het slagen van deze 31ste concertreis van BMBM, te bedanken voor zijn of haar inzet.

Iedereen bedankt en veel succes in de toekomst.

De tomatenplukker.

 
Meer artikelen...